понеділок, 27 серпня 2018 р.

Свято села

Моє село - малесенька держава.
У ньому найдорожче все моє.
Його забути я не маю права
Хоча таким звичайним воно є.
Привітні люди і земля багата,
Що гордо й величаво хліб несе,
Тут рідна хата і старенька мати.
І цим гадаю сказано усе.

  26 серпня 2018 року на стадіоні "Колос" села Озеро відбулося свято з нагоди 27-річниці Незалежності України та Дня сіл територіальної громади. Зі словами привітання до жителів наших сіл, гостей звернувся сільський голова Беденюк Ю.П., настоятель храму села Гайове отець Олег Чвир, голова правління ТЗОВ Прилуцьк-Агро Мельник В.Р. 
  Святковий настрій односельчанам дарували аматори сцени будинку культури с. Озеро та клубу с. Гайове. А історії наших сіл Гайове та Озеро прозвучали із вуст Комариці С.П. та Битової Г.В. Також на святі села були вшановані найстаріші і наймолодші жителі сіл, відзначено кращі садиби. Слова вдячності і поваги линули і до учасників АТО - наших односельчан.  А всіх, хто постраждав за незалежність України, у кого поламані долі, знівечене, передчасно втрачене життя, пом'янули присутні хвилиною мовчання.
   Окрасою свята став Волинський хор, у виконанні якого прозвучали гарні українські пісні. Діти мали змогу розважитися на батуті та веселих гірках. А ще всі присутні могли посмакувати бутербродами, кулішем від місцевих волонтерів.
   Сценарій тематичного заходу підготували бібліотекар  бібліотеки-філії с. Озеро Возна С.І. та завідувач клубом с. Гайове Бичок Н.Ф. Також до послуг користувачів в бібліотеці до Дня Незалежності були підготовлені книжкові виставки "Вірю в майбутнє твоє, Україно", "Про батьківський край запитаю у книги".






Немає коментарів:

Дописати коментар