середу, 26 серпня 2015 р.

Майстер-клас "Бібліотека - центр громадської активності села"

   18 серпня 2015 року в бібліотеці-філії №41 с. Озеро відбулося заняття майстер-клас "Бібліотека - центр громадської активності села" для бібліотекарів бібліотек-філій  Ківерцівської зони. Бібліотекар  бібліотеки-філії с. Озеро Возна С.І. розповіла присутнім про роботу своєї книгозбірні. А секретар сільської ради  Хом'як Л.А. ознайомила учасників заходу із роллю бібліотеки в житті місцевої громади. Також методичні рекомендації по даному питанню надали  методист Ківерцівської ЦБС Мілінчук Н.Р. і заступник директора по роботі з дітьми Доридор Л.В.
   В рамках заняття для учасників заходу був проведений літературний альманах "Україна в серці кожного з нас", присвячений Дню Державного Прапора та Дню Незалежності України. В програмі заходу була представлена літературно-музична композиція  "В нас одна Батьківщина - наша рідна Україна", де звучали розповіді, пісні, вірші про Україну та рідний край. Пісні лунали у виконанні клубу "Віра, Надія, Любов". Особливий інтерес у глядачів викликали виступи місцевого поета   Комариці С.П. та юного читця-декламатора, учасника багатьох районних та обласних конкурсів Марчука В.О. 
   Увазі присутнім була представлена слайд-подорож "Моє село - моя колиска", під час якої гості змогли здійснити заочну подорож селами Озеро та Гайове. Для користувачів бібліотеки була презентована Книга Слави "Вони творили для нашої землі", де зібрані документи про людей, які своєю працею прославили дані села.
   І на завершення заходу був підготовлений  перегляд літератури "Чи на світі є країна, що миліша за наш край"













Немає коментарів:

Дописати коментар