понеділок, 1 серпня 2016 р.

Літературне кавування "Післясмак від прочитаного"

Людські думки говорять із думками
І на душі стає світліше нам,
У морі книг усі ми, наче в храмі
То ж хай святиться цей одвічний храм.
   "Не хлібом єдиним живе людина" - говорить народна мудрість. І це дійсно так. У всі часи і за будь-яких обставин людство цікавиться новинами, політикою. А хтось просто любить читати книги, в яких знаходить розраду для душі, цікавого співрозмовника, хорошого друга і порадника. Особливим попитом у читачів сьогодні користуються книги сучасних українських письменників.
   28 липня 2016 року в бібліотеці-філії №41 с. Озеро для дорослих читачів було проведено літературне кавування "Післясмак від прочитаного". У заході взяли участь читачі бібліотеки - шанувальники української книги. Вони мали змогу поспілкуватися між собою про прочитані книги, які найбільше полонили їхні серця і душі, поділилися своїми думками і враженнями від прочитаного.
  До уваги читачів була представлена книжкова полиця "Сьогодні - книга, завтра - доля". Тут були зібрані книги Н.Фіалко, С.Талан, О.Печорної, В.Лиса, В.Мастєрової, В.Шкляра, Люко Дашвар та ін.
   Також читачі переглянули буктрейлер на книгу Г.Медвідь "Замкова гора".
   Бібліотекар Возна С.І. провела для читачів огляд новинок літератури.
   А тонкий аромат кави звільнив думки читачів від повсякденних турбот і проблем і вони мали змогу у теплій, по-домашньому затишній обстановці поспілкуватися про такі однакові і такі різні повороти долі.
   Бібліотекар вдячна всім, хто завітав на літературне кавування.


Немає коментарів:

Дописати коментар