четвер, 25 серпня 2016 р.

"Незламна воля твоя, Україно"

   Вже минуло 25 літ відтоді, коли здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути вільними господарями на своїй прекрасній і чарівній українській землі.
   Наші співвітчизники віками боролися за свою свободу і в 1991 році вибороли її. Безумовно, ця визначна дата навічно увійшла в історіїю молодої держави, золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в нашому житті.
    21 серпня 2016 року бібліотека с.Озеро спільно з оргкомітетом організували і провели на стадіоні "Колос" урочистості з нагоди 25 річниці незалежності України та Дня сіл територіальної громади. На святі виступили сільський голова Беденюк Ю.П., директор школи Степанюк С.О., учасник АТО Сус С.Я.
   Сьогодні почуття радості кожного з нас затьмарює війна на Сході нашої країни і окупація Криму. За волю та кращу долю знову гине молодий та патріотичний цвіт держави. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять про тих, хто загинув у боротьбі за волю і незалежність України, за її суверенітет і цілісність.
   Подяками та подарунками були нагороджені всі учасники АТО, які проживають на території Озерської сільської ради. Линули вітання і були вручені подарунки найстарішим жителям сіл, наймолодшим жителям, а також іменинникам. За рішенням оргкомітету були визначені і нагороджені господарі кращих садиб. Працівники культури підготували святковий концерт. Неабияку цікавість у глядачів викликав і виступ Луцького прикордонного загону. Також проводилися спортивні ігри.
   В бібліотеці була організована книжкова виставка "Вірю в майбутнє твоє, Україно".
   То ж зі святом! З 25-літтям Незалежності! Хай святиться ім'я твоє вічно, Україно - колиско наша.






Немає коментарів:

Дописати коментар